Mensen helpen

Over S.J.S Services Impact

S.J.S Services is een trotse partner van Strong Echo en het Vadercentrum. Via onze partners worden mensen voorzien van verse groenten en fruit, evenals van gratis tweedehands goederen.

  • Strong Echo kweekt groenten en fruit in een eigen tuin. Een groot deel van de oogst wordt gedoneerd aan het Vadercentrum, dat het op zijn beurt weggeeft aan de meer dan 1000 wekelijkse bezoekers. Wij helpen actief in het kweken en transporteren.
  • Onderdeel van het Vadercentrum is deĀ weggeefwinkel, waar mensen gratis kunnen winkelen. De winkel is gevuld met gedoneerde spullen. Als klanten goederen willen doneren, nemen wij deze mee en bezorgen ze bij het Vadercentrum.

Dit is pas het begin. Met jouw hulp kunnen wij nog veel meer mensen helpen. Doe je mee?

Wat jij kunt doen

Heb jij spullen die je niet meer nodig hebt? En denk je dat anderen deze spullen goed kunnen gebruiken? Laat het ons weten!

Terwijl wij jouw nieuwe keuken plaatsen of je keuken renoveren, kun jij de spullen inpakken. Wanneer de klus is geklaard, laden we de spullen in. Deze worden opgeslagen en eenmaal per week weggebracht naar het Vadercentrum.

SJS Services Impact

Uw droomkeuken, onze expertise

Wij stemmen de renovatiemogelijkheden van uw keuken af op uw persoonlijke wensen. Bij S.J.S Services kennen we de mogelijkheden en u kent uw wensen. Samen vormen we de ideale mix voor een geslaagde keukenmontage of renovatie.

Neem vandaag nog contact met ons op.